Spring naar content

DISCLAIMER

De website van Sparrenhof is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij vinden het belangrijk om de website juist en actueel te houden. Toch kan het zijn dat informatie op onze site een keertje niet klopt. Kom je informatie tegen die incorrect of verouderd is, laat het ons dan weten en neem contact met ons op.

De content op de site is algemeen van aard. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Sparrenhof is ook niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en websites waarnaar wordt verwezen.

AUTEURSRECHT

Alles wat op onze website staat, is van Sparrenhof. Het gaat dan bijvoorbeeld over teksten, foto’s, filmpjes en pdf-bestanden. Dit heet auteursrecht. Dit betekent dat je informatie van onze site niet zomaar mag gebruiken. Wil je iets kopiëren, of gebruiken, neem dan contact met ons op.

PRIVACY

Op sommige plekken in de website kun je jouw gegevens achter laten. Bijvoorbeeld als je je abonneert op onze nieuwsbrief. Wij gaan hier altijd integer en vertrouwelijk mee om. Er zijn twee redenen waarom wij gegevens soms toch delen met anderen:

  • Als er duidelijk bij staat dat wij jouw gegevens doorgeven.
  • Als we dit vanuit de wet moeten. Denk dan aan de overheid of de politie.